Tuesday, July 13, 2010

Anybody at H&M Reboot camp Roskilde???


If anybody experienced the H&M Reboot camp at this years Roskilde Festival, let me know if it was all worth it, and what the best was about it. I WANNA KNOW! ;0)

2 comments:

  1. Super cool! God stemning. Teltene var måske ikke de største, men alt andet spillede ... fantastiske toiletter og bade en festival taget i betragtning, god mad, Joe & The Juice var et hit - både med deres "recover"-juices og dem med sprut i, når der blev spillet op til fest. Glimrende afterparty lørdag nat hos dem ;) Personalet var i øvrigt søde og super hjælpsomme. Thumbs up for H&M. Jeg betaler gerne de 400kr til næste år for de faciliteter (et beløb som endvidere dækkede gratis morgenmad i 4 dg!). Vi spurgte om man kunne reservere til næste år, men dette var ikke muligt. Håber at den kommer igen...

    ReplyDelete
  2. Nøøøj, nu bliver jeg faktisk lidt ked af jeg ikke valgte den mulighed. Det lyder super lækkert, juice og after party, bedre bliver det jo næsten ikke. Så håber jeg der bliver en lille plads næste år. Og tusinde tak for info, dejligt at høre.

    ReplyDelete